Medlemmar

Presentation av gänget

Reino Andersson

Utan Reino och Martti skulle denna jaktvecka inte vara möjlig. Tillsammans med sin bror gjorde Reino den första vecka 40 för 26 år sedan. Reino är gängets lustigkurre och levererar minst fyra roliga gåtor/rebusar om dagen… jag har aldrig skrattat till en enda ännu!


MArtti Andersson

Mycket finns att säga om gängets bulldozer! Otaliga är historierna om hans strapatser och äventyr. Martti är den enda som jag känner som lyckats göra upp eld, lagat mat, kokat kaffe, ätit maten och druckit kaffet under sju minuter, jag vet för jag var med!

Mikael Zakrisson

Har en hemlig dröm att en gång få köra fyrhjulingen. För tre år sedan var det nära men då sa Martti -Nej, bort med dig från fyrhjulingen!


Kent Andersson

Gormanden från vidderna! ”Skall man äta och dricka kan man fan äta och dricka med klass!” Kent gillar det exotiska och lite udda. Han har de senaste sex åren gått från att vara gängets rookie till att idag vara chefskock när rip-plankan tillagas.

Stefan Häggling

Stefan är den som utan jämförelse har mest kläder på tork efter en dagstur. Han tillhör även ”gubbarna i gänget” som levererar anekdoter som man har hört minst fyra gånger tidigare! -Nu är gubben trött! brukar Stefan säga, sen somnar han direkt!


Unto Rantatalo

Unto är och har alltid varit gängets solstråle.

Niklas Andersson

Som sin far en riktig hårding. Sover i en sommarsovsäck med en presenning som liggunderlag i minus 14 gradig kyla. Har varit med i vecka 40 tre gånger, har fått köra fyrhjulingen tre gånger!


William Malm

William är den i gänget med överlägset bäst fysik. Killen är ett unikum när det gäller kondition, ork och styrka. Han är dessutom otroligt artig, genomsnäll och fantastiskt hjälpsam. Han säger aldrig nej och hjälper alltid till om man ber han om något. Men han är ändå en sopa!